Pasta e Fagioli

Pasta e Fagioli is een Italiaans restaurant gelegen aan Van Het Sant-straat 97 in Nijmegen.

Meer informatie over Pasta e Fagioli in Nijmegen

Pasta e Fagioli is een Italiaans restaurant in Nijmegen. Chef Nino Casella en gastvrouw Annamarie Casella openden het restaurant in 1996 om mensen kennis te laten maken met de Italiaanse keuken en verrassende gerechten. Het restaurant heeft een heerlijk terras met ongeveer 24 zitplaatsen. Helaas is het momenteel niet mogelijk om grote groepen te ontvangen vanwege corona, maar er kan contact worden opgenomen om de mogelijkheden te bespreken. Pasta e Fagioli was genomineerd voor de titel Restaurant van het Jaar 2022. Voor meer informatie kan de website van Italië Magazine worden bezocht. Op de Facebook-pagina van het restaurant kunnen de laatste nieuwtjes worden gevolgd. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 18.00 uur, en op zondag en maandag is het restaurant gesloten. Het restaurant is gelegen aan de Van 't Santstraat.

Wil je weten wat Pasta e Fagioli verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pasta e Fagioli of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pasta e Fagioli? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pasta e Fagioli het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Pasta e Fagioli reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pasta e Fagioli

Bezoekers bekeken ook