Zappa's Nijmegen

Zappa's Nijmegen is een Italiaans restaurant gelegen aan Plein 1944 155 in Nijmegen.

Meer informatie over Zappa's Nijmegen in Nijmegen

Wil je bij Zappa's komen eten, dan kun je langskomen en als er een tafeltje vrij is, kun je gelijk plaatsnemen. Reserveringen worden niet aangenomen. Als je liever eten wilt afhalen, kun je telefonisch je bestelling doorgeven en deze zal klaarstaan. Bestellen kan tot 21:45 uur en ophalen tot uiterlijk 22:00 uur. Als je een voedselallergie of intolerantie hebt, kun je dit melden en informeren ze je graag over de mogelijkheden. Hoewel ze hun best doen om allergenen te vermijden, kunnen ze niet garanderen dat hun gerechten sporen ervan bevatten. Alle gerechten worden ter plekke bereid met verse ingrediënten en de sauzen en pesto's worden in eigen keuken gemaakt. Het brood is ook zelfgemaakt. De openingstijden van Zappa's in Arnhem zijn dagelijks van 16:00 tot 22:00 uur, behalve van 24 december tot en met 1 januari. In Nijmegen zijn ze dagelijks geopend van 12:00 tot 22:00 uur, behalve in dezelfde periode.

Wil je weten wat Zappa's Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zappa's Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zappa's Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zappa's Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Zappa's Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zappa’s Nijmegen

Bezoekers bekeken ook