Terra ROSSA

Terra ROSSA is een Italiaans restaurant gelegen aan Bloemerstraat 50 in Nijmegen.

Meer informatie over Terra ROSSA in Nijmegen

Terra ROSSA is een klein mediterraan restaurant in Nijmegen, gespecialiseerd in heerlijke pasta en houtoven pizza's. Ze streven ernaar om gerechten zo vers mogelijk te maken voor een vriendelijke prijs. Het restaurant hecht veel waarde aan het creëren van een fijne sfeer voor de gasten. Reserveren kan op elk moment via het reserveringsformulier op de website of door te bellen. Er zijn positieve reviews te lezen waarin wordt benadrukt dat het eten fantastisch is, met verse ingrediënten en veel keuze. Het restaurant wordt aanbevolen door gasten die graag terugkomen.

Wil je weten wat Terra ROSSA verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Terra ROSSA of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Terra ROSSA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Terra ROSSA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Terra ROSSA reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Terra ROSSA

Bezoekers bekeken ook