Benk Groep B.V. - IT en Telecom

Benk Groep B.V. - IT en Telecom is een Computerservice gelegen aan Sint Annastraat 282 in Nijmegen.

Meer informatie over Benk Groep B.V. - IT en Telecom in Nijmegen

Benk Groep is een bedrijf dat gespecialiseerd is in internet, telecom, ICT, cloud, beveiliging en telematica voor de zakelijke markt. Ze bieden support op maat en kunnen organisaties helpen op verschillende vlakken. Ze kunnen advies geven, ondersteuning bieden, VoIP telefonie regelen en nieuwe internet- of telefoonverbindingen aanleggen. Benk Groep heeft kantoren in Eindhoven en Breda en staat bekend om hun brede ervaring en expertise. Daarnaast sluit Benk Groep aan bij hallo, een kennisbank waar ze informatie delen over onderwerpen zoals prijsverhogingen voor Microsoft cloud en vakantietips. Ze bieden ook een nieuwsbrief aan om klanten op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

Wil je weten wat Benk Groep B.V. - IT en Telecom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Benk Groep B.V. - IT en Telecom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Benk Groep B.V. - IT en Telecom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Benk Groep B.V. - IT en Telecom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Benk Groep B.V. - IT en Telecom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Benk Groep B.V. – IT en Telecom

Bezoekers bekeken ook