Serverkastkopen.nl Serverkasten en Patchkasten

Serverkastkopen.nl Serverkasten en Patchkasten is een Computerservice gelegen aan Roggeweg 28c in Nijmegen.

Meer informatie over Serverkastkopen.nl Serverkasten en Patchkasten in Nijmegen

Samenvatting: In de tekst worden verschillende soorten serverkasten en bijbehorende accessoires aangeboden. Er zijn grote serverkasten verkrijgbaar in verschillende varianten, zowel met glas als geperforeerde deuren. Daarnaast zijn er kleine serverkasten en wandkasten, die eenvoudig tegen de wand kunnen worden gemonteerd. Ook worden er IP55 outdoor serverkasten aangeboden voor stoffige en vochtige ruimtes, evenals IP65 waterdichte behuizingen voor ICT-apparatuur. Verder zijn er verschillende accessoires beschikbaar, zoals patchpanelen, legborden, blindplaten, stekkerdozen en kabelmanagementproducten. Ook worden er verschillende soorten bekabeling aangeboden, zoals UTP, FTP en STP kabels, glasvezelbekabeling en RJ45 aansluitingen en tules. Het bedrijf biedt ook hulp en advies bij het kiezen van de juiste producten.

Wil je weten wat Serverkastkopen.nl Serverkasten en Patchkasten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Serverkastkopen.nl Serverkasten en Patchkasten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Serverkastkopen.nl Serverkasten en Patchkasten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Serverkastkopen.nl Serverkasten en Patchkasten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Serverkastkopen.nl Serverkasten en Patchkasten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Serverkastkopen.nl Serverkasten en Patchkasten

Bezoekers bekeken ook