PC&MSX Gebruikersgroep

PC&MSX Gebruikersgroep is een Computerservice gelegen aan Tweede Oude Heselaan 386 in Nijmegen.

Meer informatie over PC&MSX Gebruikersgroep in Nijmegen

Vanaf september 2022 is Wijkcentrum De Biezantijn de nieuwe thuisbasis van de PC&MSX Gebruikersgroep Nijmegen. De clubdagen worden elke derde zaterdag van de maand gehouden, behalve tijdens de Vierdaagse of vakantie. Voorheen was Wijkcentrum Titus Brandsma de thuisbasis, waar de club 14 jaar gebruik van heeft gemaakt. Daarvoor was Villa Nova de locatie, waar de club hoogtijdagen beleefde met ruim 150 bezoekers. Het wijkcentrum De Biezantijn is te bereiken via de Tunnelweg en bevindt zich aan de Waterstraat. Er is beperkte parkeergelegenheid aan de voorkant van het gebouw, maar waarschijnlijk meer ruimte aan de achterkant. Het volledige adres is Waterstraat 146, 6541 TN Nijmegen.

Wil je weten wat PC&MSX Gebruikersgroep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PC&MSX Gebruikersgroep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PC&MSX Gebruikersgroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PC&MSX Gebruikersgroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar PC&MSX Gebruikersgroep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PC&MSX Gebruikersgroep

Bezoekers bekeken ook