PCmaat

PCmaat is een Computerservice gelegen aan Couwenbergstraat 152 in Nijmegen.

Meer informatie over PCmaat in Nijmegen

Ik heb een paar weken geleden een op maat gemaakte pc besteld. Bij het contact met het bedrijf had ik meteen een goed gevoel... ze luisterden aandachtig naar mijn wensen en wat er mogelijk was... vervolgens kreeg ik een aantal keuzes voorgelegd, waarbij ook een goede uitleg werd gegeven over de verschillen en kwaliteit... dit heeft me tot de juiste keuze gebracht. Nadat ik de pc had opgehaald, nam ik de tijd om eerst alles te installeren in de programma's die ik gebruik en dat zijn niet de minste... sommige vragen veel van de pc... wat ik met mijn vorige pc niet kon, kan ik nu moeiteloos aan... en ik heb nog steeds het idee dat ik er nog meer uit kan halen, maar dat is al gevonden... De nazorg die is geleverd is ook erg uitstekend, ik kan niets anders zeggen... als ik cijfers moet geven, geldt het volgende. Contact: 9.5 Diensten: 9.5 Nakomen van afspraken: 9.5 Nazorg: 9.5 Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan die mij om een goede pc vraagt... en ik zal zeker in de toekomst zaken doen met dit bedrijf. Met vriendelijke groet, Jean-Paul.

Wil je weten wat PCmaat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PCmaat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PCmaat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PCmaat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar PCmaat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PCmaat

Bezoekers bekeken ook