JMW Computers

JMW Computers is een Computerservice gelegen aan Oostkanaalhaven, Nijverheidsweg 1e in Nijmegen.

Meer informatie over JMW Computers in Nijmegen

JMW Computers B.V. is een bedrijf dat sinds 1990 gevestigd is in Sint-Oedenrode en zich bezighoudt met de handel in hard- en software. Ze bieden een breed scala aan producten, waaronder notebooks, PC's, camera's, tv's, monitoren, computercomponenten, randapparatuur en softwarepakketten. JMW Computers is reseller van verschillende bekende merken, zoals Acer, Apple, Asus, Brother, Canon, Eizo, Fujitsu, HP, Kingston, Microsoft, Samsung, Sony en Toshiba. Ze hebben geen voorraad, maar zijn gekoppeld aan 3 externe magazijnen. Bestellingen kunnen eenvoudig via de webshop worden geplaatst en worden binnen 1 à 2 dagen geleverd. JMW Computers biedt ook volledige service-oplossingen voor bedrijfskritische apparatuur, zoals servers. Ze hebben een eigen technische dienst die telefonische ondersteuning, reparaties en on-site service biedt. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het aanleggen, optimaliseren en onderhouden van Windows netwerken. JMW Computers streeft ernaar om langdurige klantrelaties op te bouwen en levert alleen hoogwaardige producten met een sterke service. Ze zijn gevestigd aan de Handelsweg 10 in Sint-Oedenrode.

Wil je weten wat JMW Computers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JMW Computers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JMW Computers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JMW Computers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar JMW Computers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JMW Computers

Bezoekers bekeken ook