Bijl Loodgietersklusjes

Bijl Loodgietersklusjes is een Loodgieter gelegen aan Weezenhof 8171 in Nijmegen.

Meer informatie over Bijl Loodgietersklusjes in Nijmegen

Bij Loodgietersklusjes kunt u terecht voor snelle en vakkundige klussen. De voorrijkosten bedragen €15 tot €25 en het uurtarief is €60 tot €70 inclusief btw. Ze repareren en vervangen kranen, verhelpen lekkages aan waterleidingen, cv en riool, en repareren en vervangen toiletpotten en stortbakken. Daarnaast vervangen ze ook sanitair en radiatoren, en leggen ze installaties aan zoals een buitenkraan of wasmachineaansluiting. De bedrijfswagen is volledig uitgerust met materialen en er zijn altijd nieuwe kranen op voorraad. Omdat ze lokaal werken en kleine klussen doen, kunnen ze meestal snel ter plaatse zijn en u dezelfde dag nog helpen. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 06 8486 9797 of via e-mail info@loodgietersklusjes.nl.

Wil je weten wat Bijl Loodgietersklusjes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bijl Loodgietersklusjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bijl Loodgietersklusjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bijl Loodgietersklusjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Bijl Loodgietersklusjes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bijl Loodgietersklusjes

Bezoekers bekeken ook