Lekdetec

Lekdetec is een Loodgieter gelegen aan Professor Molkenboerstraat 22 in Nijmegen.

Meer informatie over Lekdetec in Nijmegen

Een lekkage kan veel schade veroorzaken en moet snel worden opgelost. Lekdetec biedt een snelle en vakkundige lekdetectie zonder hak- en breekwerk. Ze kunnen lekkages in gasleidingen, waterleidingen en vloerverwarming opsporen en verhelpen. Lekdetec is een specialist in lekdetectie en kan zowel binnen als buiten lekkages opsporen in onder andere keukens, badkamers en plafonds. Ze hebben vestigingen door heel Nederland en bieden directe reparatie indien gewenst. De prijzen voor lekdetectie zijn transparant en vast. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lekdetec via hun website of telefoonnummer.

Wil je weten wat Lekdetec verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lekdetec of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lekdetec? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lekdetec het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Lekdetec reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lekdetec

Bezoekers bekeken ook