Vlas

Vlas is een Loodgieter gelegen aan in .

Meer informatie over Vlas in

Bent u op zoek naar een loodgieter, dakdekker of installatiemonteur in de buurt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de professionals voor zowel particuliere als zakelijke klanten in het Rijk van Nijmegen. We helpen bij verschillende problemen, zoals lekkages aan daken, verstoppingen, lekke goten, gesprongen waterleidingen, lekke gasleidingen, afgewaaide dakpannen en schimmel- of vochtplekken in plafonds, muren en wanden. Met geavanceerde apparatuur sporen wij het probleem op en verhelpen we elke lekkage of verstopping. Daarnaast kunnen wij ook nieuwe daken maken, van verschillende materialen zoals groen, bitumen, zink, kunststof of pannen. Ook kunnen wij nieuwe goten en afvoeren in zink of pvc installeren. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in loodgieterswerk, gasleidingen, waterleidingen, buitenkranen, gasaansluitingen en het controleren en afpersen van gas- en waterleidingen. Wij kunnen ook aanpassingen op maat maken zodat u langer veilig en comfortabel thuis kunt blijven wonen. Alles gaat in goed overleg met u, uw ergonoom of mantelzorger. Onze tevreden klanten, zoals Hanneke en Mevrouw Gerritzen uit Nijmegen, kunnen dat bevestigen. U kunt contact met ons opnemen via telefoon of e-mail, en ons bezoeken op onze locaties in Nijmegen en Ooij. We bieden diensten aan op het gebied van daken.

Wil je weten wat Vlas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vlas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vlas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vlas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Vlas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vlas

Bezoekers bekeken ook