Weijers Techniek

Weijers Techniek is een Loodgieter gelegen aan Hogelandseweg 9 in Nijmegen.

Meer informatie over Weijers Techniek in Nijmegen

Weijers Riooltechniek is een bekend bedrijf in Nijmegen en omgeving dat gespecialiseerd is in rioolbeheer en -onderhoud. Ze bieden 24/7 diensten aan en geven klanten advies over rioolreiniging en -inspectie. Het bedrijf heeft in de loop der jaren ook andere diensten aan hun pakket toegevoegd, zoals gladheidsbestrijding, veegdiensten, groenbeheer en het gebruik van een 10 meter lange weegbrug. Ze werken veilig en milieubewust en al hun medewerkers hebben de benodigde certificaten. RIOTEC Rioolreinigings- & Ontstoppingstechnieken is een ontstoppingsbedrijf dat verschillende diensten aanbiedt, zoals het ontstoppen van afvoeren, het reinigen van rioleringen, het uitvoeren van camera-inspecties en het herstellen of vervangen van afvoeren. Ze hebben een compleet wagenpark en werken ook veilig en milieubewust. Weijers Riooltechniek heeft een unieke 24/7 service, waarbij hun medewerkers dag en nacht beschikbaar zijn om professioneel te werk te gaan. RIOTEC biedt ook diensten aan zoals riooldetectie, vervanging of aanleg van afvoeren en riolering. Ze kunnen verstoppingen verhelpen aan verschillende afvoeren en kunnen ook rioleringen reinigen, inspecteren en herstellen. Het contactinformatie van Weijers Riooltechniek is 024 675 1152 en info@weijersriooltechniek.nl.

Wil je weten wat Weijers Techniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Weijers Techniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Weijers Techniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Weijers Techniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Weijers Techniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Weijers Techniek

Bezoekers bekeken ook