Cotedi

Cotedi is een Loodgieter gelegen aan Wisentstraat 6 in Nijmegen.

Meer informatie over Cotedi in Nijmegen

COTEDI is een installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in CV installaties en vloerverwarming in en rondom Nijmegen. Ze bieden de beste service voor uw CV installatie en u kunt vrijblijvend een offerte aanvragen als u een CV ketel wilt kopen. COTEDI plaatst, levert en installeert CV ketels van verschillende merken, zoals Vaillant, Nefit, Remea, Intergas, AWB en Atag. Ze zijn erkend Vaillant ambassadeur en garanderen een uitstekende kwaliteit en service. Naast CV installaties kunt u ook bij COTEDI terecht voor loodgieter werkzaamheden. Ze kunnen u helpen en adviseren bij het onderhoud van uw CV ketel en hebben veel onderdelen op voorraad. U kunt contact opnemen met COTEDI voor al uw vragen en problemen.

Wil je weten wat Cotedi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cotedi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cotedi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cotedi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Cotedi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cotedi

Bezoekers bekeken ook