Rioolontstoppers

Rioolontstoppers is een Loodgieter gelegen aan Kerkenbos 1037 in Nijmegen.

Meer informatie over Rioolontstoppers in Nijmegen

Rioolonstopper is een ervaren ontstoppingsdienst die 24/7 bereikbaar is. Ze hebben een team van monteurs in loondienst en geen zzp'ers. Klanten beoordelen hen gemiddeld met een 9,4 en ze bieden 3 maanden garantie op hun werk. Ze hebben professionele apparatuur, zoals camera-inspectie en vacuumzuigers, om verstoppingen op te lossen. Als je belt, sturen ze snel een monteur naar je toe die een prijsopgave geeft voordat hij begint. Klanten zijn tevreden met de service en het advies dat ze krijgen. De kosten voor het ontstoppen van een wc zijn €98, inclusief 30 minuten arbeid. Het team is VCA-erkend en werkt transparant met duidelijke tarieven en geen voorrijkosten. Je kunt hen dag en nacht bellen voor hulp bij verstoppingen.

Wil je weten wat Rioolontstoppers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rioolontstoppers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rioolontstoppers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rioolontstoppers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Rioolontstoppers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rioolontstoppers

Bezoekers bekeken ook