Global Sports Communication B.V.

Global Sports Communication B.V. is een Sportclub gelegen aan Snelliusstraat 10 in Nijmegen.

Meer informatie over Global Sports Communication B.V. in Nijmegen

Global Sports Communication is een sportmanagementbureau dat zich richt op atletiek. Ze streven naar vooruitgang en innovatie in de sport, of het nu gaat om het beheren van eliteatleten, het organiseren van evenementen of sportmarketingprojecten. Ze werken samen met de beste atleten en partners en vormen samen #TeamGSC. Het bureau is opgericht door Jos Hermens in 1985 en is gevestigd in Nijmegen, Nederland. Na een succesvolle maar verkorte carrière in de atletiek, heeft Jos zich toegelegd op het helpen van andere atleten om hun dromen na te jagen. Ze zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 (0)24 3515077.

Wil je weten wat Global Sports Communication B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Global Sports Communication B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Global Sports Communication B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Global Sports Communication B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Global Sports Communication B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Global Sports Communication B.V.

Bezoekers bekeken ook