NSSHV Radboud Rangers

NSSHV Radboud Rangers is een Sportclub gelegen aan Staddijk 109 in Nijmegen.

Meer informatie over NSSHV Radboud Rangers in Nijmegen

De Radboud Rangers is een vereniging voor studenten die geïnteresseerd zijn in honkbal en softbal. Sinds 2005 biedt de vereniging de mogelijkheid om de sport te leren kennen of er juist mee door te gaan. Ze organiseren regelmatig activiteiten waar je aan kunt deelnemen. Als je contact met hen wilt opnemen, kun je ze bereiken op het adres Staddijk 109 in Nijmegen of via het e-mailadres radboudrangers@gmail.com. Bedankt voor het bezoeken van hun website radboudrangers.com.

Wil je weten wat NSSHV Radboud Rangers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NSSHV Radboud Rangers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NSSHV Radboud Rangers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NSSHV Radboud Rangers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar NSSHV Radboud Rangers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NSSHV Radboud Rangers

Bezoekers bekeken ook