hart for her Nijmegen

hart for her Nijmegen is een Sportclub gelegen aan Archipelstraat 27-29 in Nijmegen.

Meer informatie over hart for her Nijmegen in Nijmegen

Hart for Her vestiging in Nijmegen is de gezelligste sportclub in Nijmegen-oost. Ze bieden trainingen Voorkom Vallen aan, maar deze zijn helaas volgeboekt voor dit najaar. In januari 2024 beginnen ze met nieuwe trainingen. Je kunt een e-mail sturen met je naam en telefoonnummer om je aan te melden. Hart for Her is een kleinschalige sportclub voor vrouwen waar persoonlijke aandacht en het jezelf kunnen zijn tijdens het sporten centraal staan. Ze verwelkomen vrouwen van alle sportniveaus. De maand- of jaarabonnementen variëren tussen €44,50 en €64,50. Je kunt contact opnemen met Petra via telefoonnummer 06 34555172 voor vragen of om een proefles te plannen. De proefles is inclusief een health check en de kosten zijn €15. Daarnaast bieden ze ook programma's aan voor aangepaste leefstijlen in samenwerking met leefstijlcoach Kim Schellekens van de Regie Academie. Bij Hart for Her voelen vrouwen zich sterker en in balans. Ze bieden persoonlijke begeleiding, gezelligheid, balansoefeningen en intervaltraining aan. Daarnaast werken ze samen met verschillende partners op het gebied van massage, fysiotherapie en leefstijlcoaching. Hun doel is om een miljoen vrouwen sterker te maken en ze verwelkomen vrouwen zoals ze zijn.

Wil je weten wat hart for her Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van hart for her Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij hart for her Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je hart for her Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar hart for her Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. hart for her Nijmegen

Bezoekers bekeken ook