Korfbalvereniging Keizer Karel

Korfbalvereniging Keizer Karel is een Sportclub gelegen aan Staddijk 121 in Nijmegen.

Meer informatie over Korfbalvereniging Keizer Karel in Nijmegen

B1 en Keizer Karel D1 zijn kampioen geworden! De Grote Club Actie is ook weer van start gegaan. Op de website van korfbalvereniging Keizer Karel kun je allerlei informatie vinden, zoals wedstrijdverslagen en foto's. Als je iets niet kunt vinden, kun je contact opnemen via het contactformulier. De jeugd heeft veel plezier bij de club, er zijn veel activiteiten en enthousiaste trainers. De veldaccommodatie is op Staddijk 121 in Nijmegen en de sporthal is op Meijhorst 1107. Het postadres is Meijhorst 1243. Keizer Karel is ook te vinden op social media.

Wil je weten wat Korfbalvereniging Keizer Karel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Korfbalvereniging Keizer Karel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Korfbalvereniging Keizer Karel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Korfbalvereniging Keizer Karel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Korfbalvereniging Keizer Karel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Korfbalvereniging Keizer Karel

Bezoekers bekeken ook