Sociale Kaart Nederland

Sociale Kaart Nederland is een Softwarebedrijf gelegen aan Molukkenstraat 7 in Nijmegen.

Meer informatie over Sociale Kaart Nederland in Nijmegen

Sociale Kaart Nederland is een complete landelijke oplossing om gemeenten en zorg- en welzijnsinstellingen te ondersteunen bij het vinden van de juiste organisaties binnen het sociale domein. Op de website van Sociale Kaart Nederland kunnen burgers en professionals informatie vinden over formele en informele organisaties en activiteiten op het gebied van wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd. Het unieke aan deze Sociale Kaart is dat het niet beperkt is tot informatie binnen gemeentegrenzen of voor een specifieke doelgroep of probleem. Er zijn al veel gemeenten en organisaties die oplossingen binnen het sociale domein delen via de Sociale Kaart. Dit voorkomt overlap en bespaart kosten. De Sociale Kaart biedt ondersteuning aan cliënten om zelfstandig te zijn, gemeenten en zorginstellingen voor goede informatievoorziening, en professionals voor toegang tot gecontracteerde en informele zorg. Daarnaast biedt Sociale Kaart Nederland ook extra hulpmiddelen voor professionals en is er een samenwerkingsovereenkomst met VNG Realisatie over gemeentelijke softwareproducten. Aangesloten gemeenten kunnen contact opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Sociale Kaart Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sociale Kaart Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sociale Kaart Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sociale Kaart Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Sociale Kaart Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sociale Kaart Nederland

Bezoekers bekeken ook