Vink & Janssen

Vink & Janssen is een Schoonheidssalon gelegen aan Lange Hezelstraat 87 in Nijmegen.

Meer informatie over Vink & Janssen in Nijmegen

Het uiterlijk vertelt veel over mensen en bepaalt vaak de eerste indruk. Het imago dat hierdoor ontstaat, kan echter verschillen van het zelfbeeld van een persoon, wat kan leiden tot misverstanden. Door bewust te zijn van je uiterlijke presentatie, kun je hier sturing aan geven en een indruk achterlaten die overeenkomt met wat je wilt uitstralen. Vink & Janssen is gespecialiseerd in uiterlijke presentatie en kan je helpen om je zelfbewust te voelen. Dit draait vooral om communicatie, zowel verbaal als non-verbaal, bewust en onbewust.

Wil je weten wat Vink & Janssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vink & Janssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vink & Janssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vink & Janssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Vink & Janssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vink & Janssen

Bezoekers bekeken ook