Yellenge B.V.

Yellenge B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Sint Annastraat 198 in Nijmegen.

Meer informatie over Yellenge B.V. in Nijmegen

Yellenge is een alles-in-één event management platform waarmee je stressvrij je zakelijke event kunt organiseren en je bezoekers een topervaring kunt bieden. Ze bieden geautomatiseerde eventprocessen, eenvoudige technologie en persoonlijke ondersteuning. Klanten zijn lovend over Yellenge, met positieve ervaringen van bedrijven zoals BK Ingenieurs, Logeion CDAY, #TEDxWomen, DEFxNLD, De Redactie, AIOS Upgrade, VO-raad, Wilhelmina Kinderziekenhuis en Landelijke Huisartsen Vereniging. Het Yellenge platform biedt verschillende functies, zoals een genodigdenmodule, deelnemerscommunicatie, online of hybride events, push-berichten, een netwerkmodule, een photowall, een event app, een mailmodule, tickets en online betaling, en een evaluatie-enquête. Voor inspiratie en meer informatie kun je contact opnemen met Yellenge.

Wil je weten wat Yellenge B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yellenge B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yellenge B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yellenge B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Yellenge B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yellenge B.V.

Bezoekers bekeken ook