Maranathakerk

Maranathakerk is een Kerk gelegen aan Steenbokstraat 86 in Nijmegen.

Meer informatie over Maranathakerk in Nijmegen

De Protestantse Gemeente Nijmegen/Landwijk heeft drie kerken waar verschillende activiteiten plaatsvinden. Ze staan open voor iedereen, ook voor mensen uit de LHBT+ gemeenschap. Je kunt vrijblijvend contact opnemen met een dominee of kerkelijk werker als je meer wilt weten over het geloof of behoefte hebt aan een luisterend oor. De gemeente is aangesloten bij 'Wijdekerk' en heeft verschillende komende activiteiten, zoals een Bijbellunch en Belijdeniscatechese. Hun visie is gebaseerd op de inspiratie die Jezus heeft meegegeven en ze streven naar respect, vergeving, solidariteit en zorg voor elkaar. De groep 'GO!' werkt aan het versterken van de gemeente. De drie locaties van de kerken zijn de Bartholomeuskerk in Beek, de Maranathakerk en de Ontmoetingskerk in Nijmegen.

Wil je weten wat Maranathakerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maranathakerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maranathakerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maranathakerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Maranathakerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maranathakerk

Bezoekers bekeken ook