Apollo gym

Apollo gym is een Gezondheidsclub gelegen aan Meijhorst 6002 in Nijmegen.

Meer informatie over Apollo gym in Nijmegen

Bij Apollo Gym in Nijmegen kun je betaalbare abonnementen afsluiten voor fitness van hoge kwaliteit. Dankzij het programma Meedoenregeling van de gemeente kun je zelfs 8 maanden lang gratis sporten. Voor slechts €2,95 per maand heb je toegang tot het hele jaarabonnement. Er worden dagelijks live groepslessen gegeven door ervaren instructeurs, zoals HIIT, Martial Fit, Spinning, Zumba, BBB, Seniorenfit en Bodyshape. Daarnaast kun je ook personal training krijgen met voedingsdeskundigen om specifieke doelen te behalen. Er zijn ook partnerwinkels waar je korting kunt krijgen. De tarieven voor de abonnementen variëren, maar zijn voordeliger per maand dan per 4 weken. Je kunt een gratis dagkaart aanvragen om het zelf te ervaren. Apollo Gym is gevestigd aan de Meijhorst 6002 in Nijmegen.

Wil je weten wat Apollo gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Apollo gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Apollo gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Apollo gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Apollo gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Apollo gym

Bezoekers bekeken ook