Het Looplab - Hardlooptechniek analyses

Het Looplab - Hardlooptechniek analyses is een Gezondheidsclub gelegen aan Kapittelweg 33 in Nijmegen.

Meer informatie over Het Looplab - Hardlooptechniek analyses in Nijmegen

Het Looplab is opgericht om hardlopers van alle niveaus te ondersteunen en hun hardloopervaring te verbeteren. Ze bieden verschillende testen, onderzoeken, loopgroepen en begeleidingstrajecten aan. Deze worden gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring in de topsport. Het Looplab biedt onder andere een running check-up, lactaattest, hardlooptechniek analyse, hardloopbegeleiding en loopgroepen aan. Daarnaast hebben ze ook het Lopers Lab Traject, speciaal voor lopers die zich willen voorbereiden op een (halve) marathon. Het Looplab werkt samen met het Fysiolab, een praktijk in Nijmegen, waar fysio- en manueel therapeuten klaarstaan om klachten te behandelen en fysieke metingen en trainingsadvies te geven. Je kunt een afspraak maken via het contactformulier of door te bellen. Het Looplab is gevestigd binnen het Sportmedisch Centrum HAN SENECA in Nijmegen en afspraken kunnen gemaakt worden van maandag tot en met zaterdag.

Wil je weten wat Het Looplab - Hardlooptechniek analyses verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Looplab - Hardlooptechniek analyses of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Looplab - Hardlooptechniek analyses? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Looplab - Hardlooptechniek analyses het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Het Looplab - Hardlooptechniek analyses reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Looplab – Hardlooptechniek analyses

Bezoekers bekeken ook