HEALTALITY

HEALTALITY is een Gezondheidsclub gelegen aan Gorterplaats 6 in Nijmegen.

Meer informatie over HEALTALITY in Nijmegen

Healtality is een personal training gym in Nijmegen die zich richt op het bouwen van een fit en gezond leven. Ze bieden een 6 weken programma aan waarin Small-Group Personal Training, een health check en coaching centraal staan. Het trainen gebeurt binnen hun community. Om te starten met het programma moet je eerst een online vragenlijst invullen en vervolgens wordt er contact met je opgenomen voor een gratis consultatie. Daarna volgt een bewegingsanalyse met health check om een persoonlijk plan op te kunnen stellen. Zodra dit allemaal achter de rug is, kan je beginnen aan jouw reis naar een fitter en krachtiger leven. Healtality heeft ook positieve klantervaringen op hun website staan. Het adres van de gym is Gorterplaats 6, 6531HZ Nijmegen.

Wil je weten wat HEALTALITY verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEALTALITY of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEALTALITY? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEALTALITY het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar HEALTALITY reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEALTALITY

Bezoekers bekeken ook