HAN SENECA

HAN SENECA is een Gezondheidsclub gelegen aan Kapittelweg 33 in Nijmegen.

Meer informatie over HAN SENECA in Nijmegen

Het Centrum voor Gezondheid, Welzijn en Leefstijl, ook wel bekend als HAN SENECA, gelooft in de preventieve aanpak van gezondheidsproblemen. Ze bieden verschillende mogelijkheden aan om preventief aan je gezondheid te werken, zoals fitness, groepslessen en personal training. Daarnaast hebben ze een paramedisch centrum waar iedereen met lichamelijke klachten behandeling en begeleiding kan krijgen. Ook bieden ze sportmedische keuringen en gezondheidsadvies aan zowel werkgevers als particulieren. HAN SENECA richt zich ook op duurzame inzetbaarheid en biedt diverse cursussen en opleidingen aan binnen het gebied van sport en bewegen, arbeid en gezondheid. Als expertisecentrum is HAN SENECA een leeromgeving voor studenten op het gebied van preventieve gezondheidszorg en -bevordering. Ze maken deel uit van de academie Sport en Bewegen van de HAN en bieden ook cursussen en opleidingen aan op het gebied van sport en bewegen. Je kunt contact met hen opnemen voor meer informatie of je inschrijven voor hun nieuwsbrieven.

Wil je weten wat HAN SENECA verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HAN SENECA of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HAN SENECA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HAN SENECA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar HAN SENECA reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HAN SENECA

Bezoekers bekeken ook