Five Star

Five Star is een Gezondheidsclub gelegen aan Kerkenbos 1115 in Nijmegen.

Meer informatie over Five Star in Nijmegen

Nr 1 in (online) coaching, voedingsbegeleiding en personal training, Five Star Coaching, heeft als doel om lichaam en leefstijltransformaties te realiseren. Ze helpen mensen om kilo's vet te verbranden en spieren op te bouwen. Het bedrijf is zelfs te zien geweest op RTL 4. Een tevreden klant deelt haar ervaring na haar tweede zwangerschap. Ze moest haar levensstijl veranderen vanwege hoge suikerwaarden en verminderde mobiliteit. Dankzij Five Star Coaching voelt ze zich nu weer de baas over haar lichaam en gedachten. Ondanks haar leeftijd van 60+ voelt ze zich sterker dan ooit. Ze dacht dat ze streng moest diëten en niet kon genieten, maar ontdekte dat dit niet het geval was. Het bedrijf biedt gratis vlogs met tips en echte succesverhalen van echte mensen. Geïnteresseerden kunnen lid worden van de Five Star Family en profiteren van de succesformules van het bedrijf. Het hoofdkantoor van Five Star Coaching is gevestigd in Schoonhoven en ze zijn bereikbaar via info@fivestar-coaching.nl.

Wil je weten wat Five Star verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Five Star of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Five Star? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Five Star het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Five Star reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Five Star

Bezoekers bekeken ook