Stoeigym

Stoeigym is een Gezondheidsclub gelegen aan Tweede Oude Heselaan 183A in Nijmegen.

Meer informatie over Stoeigym in Nijmegen

Stoeigym is een leuke en verantwoorde manier voor kinderen om hun energie kwijt te kunnen. Op een pedagogische wijze worden stoei- en gymnastiekvormen gecombineerd, onder begeleiding van deskundigen. De kinderen leren dat stoeien ook een vorm van spelen kan zijn en doen daarnaast allerlei gymnastiekoefeningen. Na een uur sporten gaan de kinderen voldaan naar huis. Je kunt een gratis proefsessie aanvragen om het zelf uit te proberen. Daarnaast biedt Sportscentre Fudochi ook de Milon Cirkel, verschillende budosporten en groepslessen aan. Bij Fudochi is er aandacht voor jouw doelstellingen en je kunt kiezen uit groepslessen, individueel sporten of een combinatie daarvan. Het sportcentrum is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar en er wordt niet gelet op leeftijd, postuur of uiterlijk. Je kunt ook terecht bij Fudochi voor fysiotherapie en diëtetiek.

Wil je weten wat Stoeigym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stoeigym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stoeigym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stoeigym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Stoeigym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stoeigym

Bezoekers bekeken ook