China Delight

China Delight is een Chinees restaurant gelegen aan Hertogstraat 31 in Nijmegen.

Meer informatie over China Delight in Nijmegen

Bij Restaurant China Delight in Nijmegen kun je genieten van een Chinees warm buffet, diverse Japanse sushi's en Koreaanse barbecue. Je kunt reserveren of je bestelling doorgeven van de meeneemprijslijst. Als je last hebt van een voedselallergie, kan het personeel je helpen bij het maken van een keuze. Vanaf 7 maart wordt het Chinees warm buffet uitgebreid met Koreaanse barbecue, waarbij je aan je eigen tafel kunt barbecueën. Je kunt kiezen uit verschillende warme en koude gerechten, dagverse ingrediënten en sushi. Het buffet is onbeperkt. Voor verenigingen of feestjes thuis biedt het restaurant cateringmogelijkheden vanaf 15 personen. Er zijn drie menu's beschikbaar. Het restaurant staat bekend om haar gastvrijheid en grote variëteit aan heerlijke Oosterse gerechten. Het telefoonnummer is +31 24 323 9321 en de openingstijden zijn di t/m vr: 15:30 - 21:30 uur en za en zo: 12:00 - 22:00 uur. Het restaurant bevindt zich aan de Hertogstraat 31 in Nijmegen.

Wil je weten wat China Delight verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van China Delight of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij China Delight? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je China Delight het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar China Delight reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. China Delight

Bezoekers bekeken ook