Chinees-Indisch Restaurant De Roos

Chinees-Indisch Restaurant De Roos is een Chinees restaurant gelegen aan Binnenhof 5 in Nijmegen.

Meer informatie over Chinees-Indisch Restaurant De Roos in Nijmegen

Bij Chinees de Roos in Nijmegen kun je genieten van heerlijk Aziatisch eten. Ze hebben zowel een restaurant als een afhaalservice. Het restaurant bestaat al meer dan 40 jaar en biedt naast diners ook buffetten aan voor groepen vanaf 10 personen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van hun cateringservice vanaf 15 personen. Gasten zijn zeer te spreken over het eten en de service van de Roos. Ze prijzen de smaak van het eten en de vriendelijkheid van het personeel. Het adres van Chinees de Roos is niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Chinees-Indisch Restaurant De Roos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees-Indisch Restaurant De Roos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees-Indisch Restaurant De Roos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees-Indisch Restaurant De Roos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Chinees-Indisch Restaurant De Roos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees-Indisch Restaurant De Roos

Bezoekers bekeken ook