Orient Plaza

Orient Plaza is een Chinees restaurant gelegen aan Kerkenbos 1017 in Nijmegen.

Meer informatie over Orient Plaza in Nijmegen

In Orient Plaza in Nijmegen kunt u genieten van authentieke Oosterse gerechten in een Oriëntaalse ambiance. Het restaurant bestaat al meer dan 30 jaar en is een begrip in de regio. Onder het dak van Orient Plaza bevinden zich vier verschillende Oriëntaalse restaurants die gerechten uit de Indonesische, Thaise, Chinese en Japanse keuken bereiden. Alle gerechten worden met zorg samengesteld en bereid met verse ingrediënten en authentieke Oosterse kruiden en specerijen. Bij Orient Plaza heeft u keuze uit vier verschillende Aziatische restaurants, elk met hun eigen specialiteiten. U kunt reserveren via het reserveringsformulier op de website of telefonisch.

Wil je weten wat Orient Plaza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Orient Plaza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Orient Plaza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Orient Plaza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Orient Plaza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Orient Plaza

Bezoekers bekeken ook