Chinees Indisch Afhaalcentrum Shanghai

Chinees Indisch Afhaalcentrum Shanghai is een Chinees restaurant gelegen aan Molenweg 161 in Nijmegen.

Meer informatie over Chinees Indisch Afhaalcentrum Shanghai in Nijmegen

"Shanghai" is een Chinees-Indisch afhaalcentrum genaamd "Shanghai" gevestigd aan de Molenweg in Nijmegen West. Ze staan bekend om hun heerlijke meeneem gerechten en bieden zowel Chinese als Indische gerechten aan. Op hun afhaal kaart kun je snel een keuze maken en vervolgens kun je het eten afhalen bij hun locatie aan de Molenweg of telefonisch bestellen via het nummer 024 377 1865. Ze heten je van harte welkom en wensen je alvast smakelijk eten!

Wil je weten wat Chinees Indisch Afhaalcentrum Shanghai verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees Indisch Afhaalcentrum Shanghai of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees Indisch Afhaalcentrum Shanghai? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees Indisch Afhaalcentrum Shanghai het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Chinees Indisch Afhaalcentrum Shanghai reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees Indisch Afhaalcentrum Shanghai

Bezoekers bekeken ook