Chinees-, Indisch-, Surinaams Restaurant "Iwan"

Chinees-, Indisch-, Surinaams Restaurant "Iwan" is een Chinees restaurant gelegen aan Sint Annastraat 53 in Nijmegen.

Meer informatie over Chinees-, Indisch-, Surinaams Restaurant "Iwan" in Nijmegen

Bij het Chinees, Indisch en Surinaams restaurant "IWAN" in Nijmegen kunt u genieten van heerlijke gerechten uit deze keukens. Het restaurant is gelegen aan de st. Annastraat, vlakbij het station. "IWAN" is erg populair vanwege de toevoeging van Surinaamse gerechten aan het menu. U kunt de menukaart en keuzemenu's bekijken op hun website. U kunt langskomen op de st. Annastraat of telefonisch bestellen op het nummer 024 323 1957. Smakelijk eten!

Wil je weten wat Chinees-, Indisch-, Surinaams Restaurant "Iwan" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees-, Indisch-, Surinaams Restaurant "Iwan" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees-, Indisch-, Surinaams Restaurant "Iwan"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees-, Indisch-, Surinaams Restaurant "Iwan" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Chinees-, Indisch-, Surinaams Restaurant "Iwan" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees-, Indisch-, Surinaams Restaurant “Iwan”

Bezoekers bekeken ook