Chinees-Indisch Specialiteiten Restaurant - De Mandarijn

Chinees-Indisch Specialiteiten Restaurant - De Mandarijn is een Chinees restaurant gelegen aan Tooropstraat 47 in Nijmegen.

Meer informatie over Chinees-Indisch Specialiteiten Restaurant - De Mandarijn in Nijmegen

"De Mandarijn" is een Chinees-Indisch specialiteiten- en afhaalrestaurant in Nijmegen Oost. Ze bieden de beste meeneem-specialiteiten aan, samengesteld door hun koks. Alle gerechten zijn van hoge kwaliteit. Op de afhaal menukaart staan verschillende Chinese en Indische gerechten die je kunt afhalen. Daarnaast is het ook mogelijk om patat af te halen. Het restaurant heeft een copyright van zizonu webdesign uit 2023.

Wil je weten wat Chinees-Indisch Specialiteiten Restaurant - De Mandarijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees-Indisch Specialiteiten Restaurant - De Mandarijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees-Indisch Specialiteiten Restaurant - De Mandarijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees-Indisch Specialiteiten Restaurant - De Mandarijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Chinees-Indisch Specialiteiten Restaurant - De Mandarijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees-Indisch Specialiteiten Restaurant – De Mandarijn

Bezoekers bekeken ook