Eetcafé Goed Volk

Eetcafé Goed Volk is een Eetcafé gelegen aan Burghardt van Den Berghstraat 144 in Nijmegen.

Meer informatie over Eetcafé Goed Volk in Nijmegen

Goed Volk is een eetcafé en borrellocatie in de wijk Bottendaal in Nijmegen. Sinds december 2019 kun je hier vijf dagen per week terecht om gezellig te dineren, borrelen en bijpraten. Het menu op de avondkaart wordt regelmatig gewisseld, ongeveer elke twee maanden. Bij Goed Volk wordt alles huisgemaakt en er is veel keuze voor vegetarische en veganistische gerechten. Daarnaast worden er lokale producten en biologisch vlees gebruikt. Het eetcafé is gevestigd aan de Burghardt van den Berghstraat 144 in Nijmegen en is te bereiken via telefoonnummer 024 737 0511 of per e-mail info@goedvolknijmegen.nl.

Wil je weten wat Eetcafé Goed Volk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé Goed Volk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé Goed Volk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé Goed Volk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Eetcafé Goed Volk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé Goed Volk

Bezoekers bekeken ook