Plan_A

Plan_A is een Eetcafé gelegen aan Vlietstraat 22 in Nijmegen.

Meer informatie over Plan_A in Nijmegen

In Nijmegen-West is er een multifunctionele plek waar je kan werken, ontmoeten en eten en drinken. Overdag kan je er werken en 's avonds en in het weekend kan je er gezellig borrelen en dineren. Daarnaast kan je er ook ruimtes huren voor bijvoorbeeld vergaderingen of evenementen. Als je regelmatig gebruik maakt van deze plek, kan je zelfs member worden en profiteren van extra voordelen. Er heerst een hechte community waar je deel van kan uitmaken. Kortom, deze plek biedt alles wat je nodig hebt op het gebied van werken en ontspanning.

Wil je weten wat Plan_A verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Plan_A of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Plan_A? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Plan_A het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Plan_A reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Plan_A

Bezoekers bekeken ook