Proeflokaal Beij Ons

Proeflokaal Beij Ons is een Eetcafé gelegen aan Daalsedwarsweg 21 in Nijmegen.

Meer informatie over Proeflokaal Beij Ons in Nijmegen

Proeflokaal Beij Ons, gelegen in het hart van Oost, is een populaire ontmoetingsplek in Nijmegen. Het restaurant bestaat al 10 jaar en biedt voor iedereen iets lekkers, zoals lunch, koffie met gebak, speciaalbier, wijn en Spareribs. Ze zijn 7 dagen per week geopend en organiseren al 10 jaar lang op dinsdagavond een Pubquiz. Daarnaast is Beij Ons ook een geschikte locatie voor feestjes, diners en informele borrels. Ze zijn momenteel op zoek naar nieuwe collega's en nodigen geïnteresseerden uit om een mailtje te sturen of langs te komen.

Wil je weten wat Proeflokaal Beij Ons verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Proeflokaal Beij Ons of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Proeflokaal Beij Ons? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Proeflokaal Beij Ons het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Proeflokaal Beij Ons reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Proeflokaal Beij Ons

Bezoekers bekeken ook