Eetcafé Klinkklaar

Eetcafé Klinkklaar is een Eetcafé gelegen aan Tooropstraat 59 in Nijmegen.

Meer informatie over Eetcafé Klinkklaar in Nijmegen

Het eetcafé van Oost, genaamd Klinkklaar, bestaat al meer dan 35 jaar en heeft op 1 juni 2020 een nieuwe uitstraling gekregen. Het café is nu elke dag geopend en heeft een vernieuwde menukaart. De eigenaren, Sjoerd, Tim, Bastien en het team van Klinkklaar, zijn enthousiast om te kunnen doen wat ze leuk vinden en maken er samen met de gasten een feestje van. Klinkklaar is overgenomen tijdens de coronacrisis en heeft als doel om het gezelligste eetcafé van Nijmegen en omgeving te zijn. Ze bieden goede gerechten voor een betaalbare prijs. Het eetcafé is gelegen in Nijmegen Oost en heeft een huiselijke sfeer. Er is gratis parkeergelegenheid en fietsers kunnen voor de deur parkeren. Klinkklaar is te volgen op Instagram en biedt ook andere diensten aan. Reserveren is mogelijk en er zijn handige tips en reviews beschikbaar.

Wil je weten wat Eetcafé Klinkklaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé Klinkklaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé Klinkklaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé Klinkklaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Eetcafé Klinkklaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé Klinkklaar

Bezoekers bekeken ook