Funkenstein

Funkenstein is een Eetcafé gelegen aan Lange Hezelstraat 80 in Nijmegen.

Meer informatie over Funkenstein in Nijmegen

Bij Funkenstein is iedereen welkom om te genieten van een lekker hapje en drankje in een ongedwongen sfeer. Ze hebben een uitgebreide bierkaart, goede wijnen en cocktails. Het menu wisselt regelmatig en biedt burgers, vlees- en vegetarische gerechten. Ze zijn geopend van maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur. Reserveren kan telefonisch of via de website. Groepen van meer dan 4 personen zijn ook welkom, maar moeten telefonisch of via de mail reserveren. Het menu bevat voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten, geserveerd met een groene salade en huisgemaakte friet.

Wil je weten wat Funkenstein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Funkenstein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Funkenstein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Funkenstein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Funkenstein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Funkenstein

Bezoekers bekeken ook