Tati

Tati is een Eetcafé gelegen aan Koolemans Beynenstraat 80 in Nijmegen.

Meer informatie over Tati in Nijmegen

Vanaf vandaag gelden er nieuwe openingstijden bij het restaurant. Op maandag tot en met vrijdag zijn we geopend van 10.00u tot 22.00u en op zaterdag en zondag van 11.00u tot 22.00u. Je kunt gewoon binnenlopen en meestal is er wel een plekje voor je. Wil je zeker zijn van een tafel, dan kun je een reservering plaatsen. Als er plek is, krijg je een bevestiging. Daarnaast bieden we ook vegan catering aan voor feestjes, zowel op locatie als in het restaurant. Als je interesse hebt, kun je contact met ons opnemen voor meer informatie. We verhuren ook statafels.

Wil je weten wat Tati verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tati of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tati? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tati het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Tati reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tati

Bezoekers bekeken ook