Relai

Relai is een IT-consultancy gelegen aan Kaapstander 188 in Nijmegen.

Meer informatie over Relai in Nijmegen

Het MKB heeft vaak veel data tot zijn beschikking, maar weet niet altijd hoe ze deze moeten benutten. Wij zijn gespecialiseerd in het ophalen, analyseren en weergeven van deze data met behulp van op maat gemaakte Power BI dashboards. Hiermee kunnen bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden en kunnen doelen en KPI's actief worden gemonitord. Door real-time inzicht in bottlenecks in de productie kunnen direct de juiste vragen gesteld worden en kan een datagedreven procesoptimalisatie worden gestart. Daarnaast kunnen data uit databases en Excelsheets worden omgezet in interactieve grafieken en kunnen slimme algoritmes worden gebruikt om bedrijfsprocessen objectief te beoordelen en te optimaliseren. Onze klanten maken dagelijks veilige keuzes met behulp van een Power BI Dashboard.

Wil je weten wat Relai verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Relai of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Relai? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Relai het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Relai reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Relai

Bezoekers bekeken ook